Selecteer een pagina

Over Edu-Suite

Het complete educatieve platform voor digitalisering

Edu-Suite: alles wat je nodig hebt om succesvol te digitaliseren

Edu-Suite, the all-in-one edtech solution, is een initiatief van de Nederlandse uitgever EduHint en het meest complete en flexibele educatieve platform om te digitaliseren. Met Edu-Suite wordt de duik in de edtech-wereld voor alle uitgevers en scholen toegankelijk, easy en haalbaar. Ontwikkeld vanuit een eigen behoefte, door een team met een passie voor onderwijs en nu beschikbaar voor alle uitgeverijen en organisaties.

Waarom Edu-Suite?

Waarom Edu-SuiteUniek & Compleet

Edu-Suite is uniek door de combinatie van een CMS met Authoring tool specifiek voor educatie, een LMS én een Online Academy in één platform. We bieden een complete mix van relevante tools en functionaliteiten (waaronder de ProLearn technologie) die nodig zijn om digitaal uit te kunnen geven, ontwikkelen, publiceren én succesvol te exploiteren (verkoop en distributie). En dat alles binnen de regelgeving en afspraken van het (NL) onderwijs.

Waarom Edu-SuiteFlexibel

Edu-Suite is niet zomaar een edtech platform. Het is uniek en compleet, maar vooral ook flexibel. Je kunt namelijk kiezen welke onderdelen je wilt gebruiken en zo een eigen mix samenstellen die het beste past bij jouw uitgeverij, organisatie of school. En als je alleen behoefte hebt aan een bepaald onderdeel, dan is dat ook mogelijk.

Ons doel is om alle uitgevers, organisaties en scholen, ongeacht hun huidige status van digitalisering, te ondersteunen bij het digitaal uitgeven van lesmethodes. Zo zijn ze klaar voor de toekomst!

Waarom Edu-SuiteVeilig

Onze Edu-Suite developers werken nauw samen met onderwijskundigen en experts tijdens het ontwikkelproces en de voortdurende verbetering. Dit zorgt ervoor dat ons platform en alle losse onderdelen altijd up-to-date zijn, voldoen aan de huidige eisen van het onderwijs en niet alleen compleet en gebruiksvriendelijk zijn, maar ook veilig. Lees hier meer over de beveiliging van Edu-Suite.

Edu-Suite klanten

Inmiddels werken diverse uitgeverijen en bedrijven met Edu-Suite, zijn er 100+ lesmethodes en programma’s digitaal uitgegeven via Edu-Suite en zijn er 10.000+ gebruikers in het onderwijs en bedrijfsleven. We werken onder meer voor onderstaande klanten.

 
 

Wat klanten zeggen over Edu-Suite

INTERTAAL

Irene van Bruggen, processpecialist

 “Het complete pakket van CMS, LMS én het geïntegreerde eck-compliant licentiekantoor was voor ons, met onze complexe markt van verschillende doelgroepen, een belangrijke reden om over te stappen naar de all-in-one oplossing Edu-Suite.”

PELCKMANS

Tineke Janssens,
uitgever wiskunde

“De unieke ProLearn wiskunde authoringtool van Edu-Suite geeft invulling aan onze wens leerlingen uit te dagen en hun grenzen te laten verleggen met onze Wiskunde methode. ICT in de vorm van ProLearn is hierbij ook een middel om een docent te regie te laten houden over de lesorganisatie.”

SENECA BURGERSCHAP

Marco Veldman,
docent & owner

“Onze wens om nieuwe methodes direct in een CMS te ontwerpen was goed uitgedacht door Edu-Suite. We konden snel bouwen op de mensen van Edu-Suite. Vragen en wensen konden op flexibele oplossingen rekenen. Hierdoor kunnen we sneller publiceren en voelden we ons gesteund. En dat past bij wie we zelf ook zijn naar onze klanten toe.”

Ontmoet het Edu-Suite team

Edu-Suite team medewerkers
Marco ter Voorde
Business Development

Edu-Suite team medewerkers

Paul de Graaf
Technical Consultant

Edu-Suite team medewerkers

André Bekema
Lead Developer ProLearn

Edu-Suite team medewerkers

Thomas Duinkerken
Lead Developer Back end

Edu-Suite team medewerkers

Jasper Rense
Lead Developer Front end

Eveline Hof
Developer

Edu-Suite team medewerkers

Harm Adema
Developer

Edu-Suite team medewerkers

Sterre de Vries
Jr. Developer

Edu-Suite team medewerkers

Lars Hoekstra
Jr. Developer

Edu-Suite team medewerkers

Alexander Damstra
Grafisch vormgever

Edu-Suite team medewerkers

Maud van Rooy
Marketing Manager

Edu-Suite team medewerkers

Jannie Wever
CMS Specialist

Contact

Heb je een vraag of wil je meer weten over onze all-in-one edtech solution Edu-Suite?

Neem telefonisch contact met ons op of stuur een mail. We vertellen je graag meer!

Bedankt!

Bedankt!

Bedankt!

Thank you!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!