Selecteer een pagina

Compleet LMS

Ontdek alles over het LMS en de Online Academy

Efficiënt werken en het leerrendement verhogen

Het Learning Management Systeem van Edu-Suite geeft docenten controle, bespaart tijd en maakt het onderwijs efficiënter. De ProLearn-technologie waar mee gewerkt wordt, verzamelt data per student en groep, waarna deze op overzichtelijke dashboards wordt gepresenteerd. De data-analyse biedt waardevolle inzichten voor zowel de docent als de student om het leerrendement continu te verbeteren.

Dankzij de naadloze integratie met de Online Academy kunnen docenten en studenten moeiteloos met elkaar communiceren en planningen, toetsen en resultaten delen. Via een sso-koppeling vanuit een elo-omgeving heeft de student direct toegang tot het juiste leermiddel.

Edu-Suite kan ook worden gekoppeld aan een bestaande e-learningomgeving. Neem contact met ons op en we leggen je graag uit hoe we dat doen.

Edu-Suite all in one edtech solution CMS LMS ProLearn Distributie LiKa

De 3 onderdelen van het Edu-Suite LMS

Docent: dashboarding

Het LMS heeft een volledig en flexibel configureerbaar dashboard met planningstools, voortgangsrapporten, klassenbeheer en communicatiemiddelen. Het biedt docenten een cockpit om hun onderwijs te volgen en, indien nodig, ondersteuning te bieden aan het leerproces van leerlingen. Kijk hier voor een uitgebreid overzicht met alle mogelijkheden.

Docent: lesmateriaal

Het LMS biedt docenten toegang tot lesmateriaal en aanvullende tools, variërend van volledige lesmethoden tot losse thematische projecten, toetsen en toetsbanken of zelf samengestelde inhoud. Kijk hier voor een uitgebreid overzicht met mogelijkheden.

Leerling: Online Academy

Leerlingen hebben snel en overzichtelijk toegang tot alle beschikbare lesmaterialen. Via snelkoppelingen kunnen ze verder gaan waar ze gebleven waren, hebben ze inzicht in hun voortgang en kunnen ze de feedback van de docent op hun ingeleverde toets-materiaal lezen. Kijk hier voor voorbeelden van de Online Academy in het LMS van Edu-Suite.

Edu-Suite biedt een complete oplossing, flexibiliteit en veilige omgeving voor digitaal onderwijs. 

Edu-Suite LMS inzetten?

Nieuwsgierig naar wat Edu-Suite en ons complete LMS voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een mail. We vertellen je graag meer!

Bedankt!

Bedankt!

Bedankt!

Thank you!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!