Selecteer een pagina

Security

Vertrouw op de dataveiligheid van Edu-Suite: ontdek onze maatregelen

Veilig databeheer bij Edu-Suite

Het beveiligen van persoonsgegevens en bedrijfsgevoelige informatie binnen Edu-Suite heeft onze hoogste prioriteit. Dataveiligheid en het borgen van kwaliteit zit in ons DNA zodat onze klanten met alle vertrouwen Edu-Suite kunnen gebruiken.

Edu-Suite beschikt over het ISO 27001 en het ISO 9001 certificaat. Deze certificering bevestigt dat Edu-Suite voldoet aan de hoogste normen op het gebied van gegevensbeveiliging en beschikt over een uitstekend kwaliteitsmanagementsysteem. 

Op deze pagina vertellen wij je graag alles over de security maatregelen die wij nemen om jouw data veilig te beheren.

Edu-Suite all in one edtech solution CMS LMS ProLearn Distributie LiKa

Onze klanten kunnen vertrouwen op een veilig en betrouwbaar platform voor hun data.

Veiligheidsmaatregelen binnen Edu-Suite

Waarom Edu-Suite ISO 27001 gecertificeerde hosting

De hosting van het Edu-Suite platform is in handen partner True uit Amsterdam. True is ISO 27001, ISO 9001, NEN 7510 gecertificeerd en beschikt over ISAE 3402 Type 1 en 2 rapportages. Dit betekent dat de informatieprocessen in kaart zijn gebracht, passende beveiligingsmaatregelen hebben genomen en hier periodiek op worden getoetst,

Waarom Edu-Suite Iedere Edu-Suite omgeving een eigen database

Om te voorkomen dat door een technische fout per ongeluk toch data bij een andere omgeving terecht komt, isoleren wij alle data per omgeving in een eigen database in een z.g.n. tenant structuur.

Waarom Edu-Suite IP restrictie voor beheerders

Gebruikers met extra rechten en toegang tot persoonsgegevens, kunnen beschermd worden met een aanvullende IP verificatie bij aanmelden.

Waarom Edu-Suite Gelaagde rechtenstructuur

Binnen Edu-Suite kunnen eigen rollen worden gemaakt waarbij rechten individueel in- of uitgeschakeld kunnen worden. Iedereen kan één of meerdere rollen hebben. Zo kan worden beperkt dat iemand meer rechten heeft dan noodzakelijk voor het uitoefenen van beheertaken.

Waarom Edu-Suite Versleuteling van persoonsgegevens
Persoonsgegevens moeten persoonlijk blijven. Daarom versleutelen wij waar mogelijk de persoonsgegevens in onze databases en alle uploads van gebruikers.

Waarom Edu-Suite SSL certificaat
Iedere omgeving krijgt de beschikking over een SSL certificaat waarmee alle data tussen gebruiker en server versleuteld is.

Waarom Edu-Suite Audit- & activiteitenlog
Een Audit- & activiteiten log is in te zien, zodat bepaalde handelingen van admins en gebruikers nagegaan kunnen worden.

Waarom Edu-Suite 2-FA / IP whitelisting
Edu-Suite beheer accounts van medewerkers van Edu-Suite zijn voorzien van 2FA (2 Factor Authentication) en waar nodig alleen via eigen netwerk (VPN) toegankelijk.

Waarom Edu-Suite ISO 27001 en ISO 9001 certificering
Edu-Suite beschikt over het ISO 27001 en het ISO 9001 certificaat. De ISO 27001-certificering is de internationaal erkende norm voor informatiebeveiliging. De ISO 9001-certificering betekent dat Edu-Suite beschikt over een uitstekend kwaliteitsmanagementsysteem.

 

ISO 9001 LOGO ManagementsysteemCertificatie
ISO 27001 LOGO ManagementsysteemCertificatie

Beveiligings vragen of issues?

Heb je ondanks onze strenge beveiligingsmaatregelen het vermoeden van er een kwetsbaarheid of beveiligings-issue binnen Edu-Suite? Laat het ons zo snel mogelijk weten via security@edu-suite.com zodat wij dit direct uit kunnen zoeken en waar nodig security maatregelen kunnen nemen.

Zijn er na het lezen van deze informatie nog andere vragen omtrent de gegevensbescherming en databeveiliging binnen Edu-Suite, neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een mail. We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Bedankt!

Bedankt!

Bedankt!

Thank you!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!