Selecteer een pagina

Van e-commerce tot licentiedistributie

Edu-Suite maakt digitaliseren en distribueren eenvoudig

Zet de digitale stap met Edu-Suite

Edu-Suite is ontwikkeld door experts met een passie voor onderwijs. Daardoor is Edu-Suite een platform dat perfect aansluit op de behoeften van uitgevers en opleiders.

Niet alleen is het digitaliseren van lesmateriaal heel haalbaar geworden, ook distributie en verkoop van complete lesmethodes en losse modules is heel eenvoudig.

Edu-Suite all in one edtech solution CMS LMS ProLearn Distributie LiKa

De voordelen van licentiedistributie via Edu-Suite 

Inzicht & overzicht

Met de beheeromgeving van het licentiekantoor krijg je inzicht en overzicht. Zo zie je hoeveel en welk type licenties er zijn geactiveerd en in gebruik zijn, wie welke licentie heeft gekocht en wanneer de licentie is geactiveerd. Daarnaast kun je ook controleren of derde partijen hebben betaald voor zogenaamde pre-activatie licenties.

Controle

Het Edu-Suite licentiekantoor faciliteert de sso-structuren van alle bekende elo-omgevingen. Leerlingen en docenten loggen in op jouw digitale leermiddel omdat jij dat toestaat: 100% controle over de toegang tot jouw content.

Eck-compliant

Edu-Suite beschikt over een perfect functionerend licentiekantoor (LiKa) dat volledig aansluit bij alle geldende distributie normen en -standaarden. Het licentiekantoor van Edu-Suite voldoet aan de laatste versies van de ECK-standaarden die jaarlijks worden gedefinieerd door de samenwerkende organisaties uit de educatieve markt. Dit maakt het licentiekantoor specifiek geschikt voor het Nederlandse onderwijs en ECK-compliant.

Interoperabel

Het Edu-Suite licentiekantoor maakt deel uit van de alles-in-één oplossing, maar kan ook afzonderlijk worden geïmplementeerd binnen een extern platform.

E-commerce

Naast de reguliere leermiddelenlijst distributie kan het Edu-Suite licentiekantoor ook licenties afhandelen die via een e-commerceplatform zoals BOL.com aangeschaft worden. Net zo makkelijk.

3 distributiemogelijkheden vanuit Edu-Suite LiKa

1. ONDERWIJS

Het licentiekantoor van Edu-Suite is volledig ECK compliant en voldoet  aan de eisen van het “programma start schooljaar VO en MBO”.  Door ECK kunnen leerlingen, via een Single Sign On structuur, automatisch toegang krijgen tot de leeromgeving van jouw leermiddel vanuit zijn ELO, wat zorgt voor een soepele en prettige gebruikerservaring. Iedere in Nederland opererende tussenhandel kan hiermee overweg. Meer weten? Download de Edu-Suite ECK presentatie hieronder.

Download whitepaper

2. ORGANISATIES

Voor organisaties is het mogelijk om vanuit het licentiekantoor licenties te distribueren met behulp van een activatiemail of een activatiecode.

Bij het activeren krijgt de ontvanger de optie om een eigen wachtwoord te maken. Het licentiekantoor biedt inzicht in deze gegevens.

3. CONSUMENTEN

Dankzij de flexibele structuur van het licentiekantoor is het ook mogelijk om individuele consumenten een licentie te verstrekken.

Wanneer er een online aankoop wordt gedaan via een gekoppelde webshop, wordt er automatisch een e-mail gegenereerd met inloginstructies. Dit is niet alleen handig, maar ook heel efficiënt.

 

Edu-Suite zorgt voor een efficiënte en kosteneffectieve manier van distributie en verkoop.

Geïntegreerde webshop-koppeling

Edu-Suite is de ultieme alles-in-één edtech oplossing. Naast de ingebouwde webshop die naadloos aansluit op betalingsmethoden als iDEAL en VISA, kun je met Edu-Suite ook een externe webshop verbinden met de interne productdatabases en catalogi van het CMS.

Met de API-koppeling is het ook mogelijk om je bestaande webshop te integreren met achterliggende fulfilment partners, waardoor je verzekerd bent van een volledige aansluiting.

Edu-Suite LiKa of webshop inzetten?

Nieuwsgierig naar wat het Edu-Suite Licentiekantoor of de geavanceerde webshop mogelijkheden voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een mail. We vertellen je graag meer!

Bedankt!

Bedankt!

Bedankt!

Thank you!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!